INLOGGEN

Gedichten over dichters

Naast de gedichten rubriek 'Gedichten over dichten en gedichten' is later deze rubriek ontstaan. Deze rubriek bevat gedichten over dichters zelf en kleine korte gedichtjes over dichters, hun leven, hun werk, hun stijl etc. Soms wordt in dit type gedicht een ode gebracht aan een dichter.

Ken je een dichter die je in het zonnetje wil zetten? Een dichter die het verdient om zelf in een gedicht te worden belicht.. Maak dan eens een gedicht voor deze rubriek 'Gedichten over dichters', of stuur je bestaande gedichten ter plaatsing naar ons in.


180 GRADEN ! AFGANG EN MOED 
Alleen zelf klein .... ALS DE MAAS ! 
ALS OERKNAL BESCHEIDEN (6) .... 
BLIJ !!! BLIKSEMSNEL ! 
Bloemen  Blokkade opheffen ! 
Bob Dylan centen en krenten 
Christelijk ???? DE BEVESTIGING 
De dichter. De naargeestige dichter 
DE PEN .... De poëzieweek 
De trossen los ! de vereniging 
de virale woorden Dichter 
Dichter  Dichters 
dichters Dichters liefde  
drs P. EEN GEDEFORMEERD GEDICHT 
Een Iranese poeet EEN KLEIN TOP-RIJMGEDICHT (1) !!! 
Een stem EEN WEEMOED, 
Er boven ! Feest-balonnen ! 
Gedicht Geen spijt hoor 
GEHEIM !!! GENIAAL !!! 
Gertjan Gewichtig 
GEWOON !!! GODFRIED BOMANS' WOORD 
grijpstuivergedicht GROEN .... 
GROOT EN KLEIN !!! Groot Kunstenaar ! 
GROOT KUNSTENAAR !!! HART-STIKKE GOED ! 
HAVEN OM TE LAVEN ! HEEFT HET WEL ZIN? 
HEKEL !!! Herman Brusselmans 
Het blok Ik bedacht me 
IK WIL JE WEZEN TREUREN IN LUI GEMAK ... 
Inspireer ! Jaloers is .... 
Joke van Leeuwen Jules Deelder 
JULES INTENS ! JULES LEEFT ! 
JULES MEGASCULE ! JULES ONGEREMD ! 
JULES' POKERSPEL ! JULES, ZWART IN TULE ! 
KLASSE Kringloop-dichtbundels 
La Chute lezen (voor Marga Minco) 
lichte behuizing LIEFDE MAG NIET BEKOELEN ! 
Lieve Dichters in HET LICHT LOU LOU 
LUBERTUS C MAARTEN..! 
MET JULES' HARTENWENS Met rum 
Mijn favoriete dichters Mooi , giftig .... 
Naakt NEGATIEF MET ..... 
O, o wat zijn wij blij !!!! Ode aan Staring 
ONDERKRUIP !!! Opgewekt ! 
ORDINAIRE JALOEZIE .... Partij voor de Poëzie 
Persoonlijke woorden poète maudit 
Poëzie Remco Campert negentig jaar! 
RIJK ! ROTTERDAM ! 
SCHEPPINGSDRANG Schoonselhof 
Schrijven, wil ik! Schrijversblock 
SPARTAAN ! Stiekeme dichter 
SUCCES !!! TIJDEN VAN SOMBERTE 
TOON ! TOON !!! 
TOON HERMANS EN TAGORE... TOON KNUTSELT.... 
TOON, HONDERD-EN-FIER !!! Tussen droom en daad 
UITPUTTEND LEVEN ! Van Perk tot Lucebert en van Kloos tot Claus 
VANGST? VANGST? 
VEEL EN WEINIG VERLIES ? 
Villon VISITE-KAARTJE !!! 
Voelen zich zo hoog verheven voor Berthold Brecht 
voor Elias Canetti voor françois villon 
voor Herman Hesse voor J.M.H. Berckmans 
voor J.M.H. Berckmans bis voor Jacques Brel 
voor Leonard voor Paul 
voor Paul voor piet 
voor Stijn voor Stijn 
voor Wannes Van De Velde voorbije dichters 
Wat een agressie Wel wat afgekraakt 
Zo eigen ik gericht Zo naargeestig 
ZWART GOUD ! [ Een dichter hunkert ] 
[ Harkerig stijf ] [ Inspiratie (2) ] 


Gedichten over dichters (gerelateerd)