Mooie praatjes

Valentijn

Ik ben influencer
Met twee levens
Op Instagram figureer ik als foto-ideaal
De likes zijn het voedsel voor mijn eigenwaarde
Zonder deze besta ik niet helemaal
Off-line ben ik een ander persoon
Maar ik zou graag in het echt
Even perfect willen zijn als mijn insta-ego

Nog steeds slechts een micro
Hoop ik op een groter bereik
Daarom heb ik een instagram-marketeer
Ingeschakeld om te proberen
Het aantal volgers uit te breiden

Ik zoek nog een niche in de markt
Om spullen aan u te slijten
Wilt u tot mijn doelgroep behoren?
Ik verzeker u, ik ben authentiek
U ziet als eerste mijn geposte noviteiten

Omdat ik anti-commercieel ben
Moet ik nog wel werken
Aan een innerlijk conflict
Voorlopig verkoop ik alleen mooie praatjes
In een min of meer goedlopend gedicht


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-05-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Valentijn (Actief sinds: 28-12-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mooie praatjes’ van Valentijn zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.