Overvloedige reclames en dichters

Dakoyria

Het was bepaald even wennen, al die reclames op
dichterspagina's... Bepaald niet zo welluidend,
maar het kent toch zijn weerga niet!
Toch, ik moet het wel nageven, vergeet je menige
adverteerder niet, je kunt er best veel beleven

Dat is de belangrijke schakel in het spel; volgende
keer kijk je benieuwd, dan écht wel!
Dát is resultaat van de ingezette psychologie
Die manipuleert jou ongemerkt en triggert je fel!

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-03-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Overvloedige reclames en dichters’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.