INLOGGEN
«»

Altijd druk in mijn hoofd

Vrijwel altijd is het heel druk in mijn hoofd
Op jouw verzoek heb ik je een versje
beloofd!
Alleen, op een vraag lukt mij dat niet altijd
zo Ik kom slechts tot veel gepeins, maar
zomaar wat invallen? Hó.....

En dan dáárover dan maar regels bedacht
en jij die ongeduldig en nieuwsgierig daarop
wacht.....
Het werd dan niet het toppunt van wat ik kán
Hopelijk ervaar je toch wel aardigs daaran
Het gaat om de intentie, zo je kunt snappen

Pak op dus die boel, meer ga ik niet verklappen.

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-10-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Altijd druk in mijn hoofd’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.