INLOGGEN
«»

een gedicht

Een gedicht
Een gedicht is iets waaraan ik alles vertellen kan.
Het is iets heerlijk wat een glimlach in mijn gedachten tovert.
Een gedicht is iets waar ik me met mijn gedachten in verschuilen kan.
Het is zowaar iets waarmee ik een hart verover.
Een gedicht maakt van mij weer dat kind,
dat kan genieten van het leven.
Het is iets om op gepaste tijd,
aan iemand lief te geven.
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 29-01-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

godschalk ludo
Actief sinds: 19-04-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘een gedicht’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.