Invulgedicht

Valentijn

Vandaag de dag is eenieder kunstenaar
Dichter, schilder, musicus of ……….
Het gaat om persoonlijke inspiratie
Gecombineerd met hard werken en ………
Maar of je arbeid de tijd zal overleven
Kan niemand een garantie ……..

Smaak en waardering zijn tijdelijk van aard
Eens gevierd, soms later niets meer ……
IJkpunten voor het tijdloos creëren
Zijn lef en het talent om te blijven ……

Navolgen en anderen willen behagen
Doet je oorspronkelijkheid ……..
Ingevuld worden door een mode of trend
Word je nooit meer wat je ……

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-11-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Valentijn (Actief sinds: 28-12-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Invulgedicht’ van Valentijn zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.