Weer zicht

Gertjan van der Kraan

Weer zicht

Een gedicht
Is een licht
Wat schijnt
Als het verfijnt
Iets weergeeft
Wat er leeft
Bij de mens
In hun wens
Op uitzicht
Na een bericht
Dat beklemd
Of juist remt
In hun bestaan
En zij weer gaan
Met zicht
Door dit licht

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Weer zicht’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.