INLOGGEN
«»

Erin gestudeerd heb ik niet...

Hierin gestudeerd heb ik zeer zeker niet, wel
vervat ik geregeld mijn dromen en wensen
Mij uitend in wat mij dan wel gegeven is:
regels die mijn geesteskindjes zijn, zo lief
en mijn best doend voor de lezende mensen

Het is vaak alsof ik lijfelijk het woord tot hen
richt, maar in concreto hen nooit dan zie
Lof en eer wil ik echt niet, maar herkening
zou plezierig wel zijn!
Ik schrijf heel vaak voor het vaderland weg,
in de hoop dat lezers kunnen genieten, zeg

Veel meer beoog ik dan niet Daar mijn interesse
naar veel onderwerpen uitgaat, vinden velen
mogelijk iets van hun gading Ook familie-
betrekkingen ga ik niet uit de weg, wat je noemt
met nogal wat lading.

Dakoyria, 2021.


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Erin gestudeerd heb ik niet...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.