INLOGGEN
«»

Afgebrande gedichten

Enkele gedichten van mij zijn compleet afgebrand...
Daarbij ook nog eens openlijk gepubliceerd
Ik lees en herlees die en moet wel gelijk geven dan
Mijn kritisch vermogen heeft niet afdoende
gefunctioneerd

Dat komt ervan als je vrijwel altijd intuitief, impulsief
te snel regels opschrijft
Heel vaak geeft het een gelukstreffer dan
Wat er staat, staat als een huis; oeps... Daarover
nooit enig gekijf!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 31-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Afgebrande gedichten’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.