INLOGGEN
«»

In een "flow".....

Ik, die zo begeesterd, maar schreef en schreef
Momenteel wat dat betreft de tijd van mijn leven
beleef! Verveling krijgt geen enkele kans, soms
ben ik redelijk wat mans

De dichtkraan staat vrijwel permanent open en
vooral de rust erna waarvoor ik nog harder wil
lopen!
Slapen moeten gaan ervaar ik niettemin als

hoogst ongehoord.....
Morgen is er opnieuw een dag, dat weet ik ook
wel Maar juist momenteel ga ik wel zo lekker
en wil derhalve niet stoppen in dit fascinerende

lettertjesspel!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘In een "flow".....’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.