INLOGGEN
«»

Iets of iemand geeft de woorden!

Iets of iemand geeft ongezien en ongehoord
zomaar de woorden door.....
Ik hoef die alleen maar op te schrijven hoor
Wie anders immers bedenkt er zoiets?

Gebruik maak ik graag, noem het ingeving,
inspiratie, tenminste zoiets
Het is voor mij een groot mysterie wat ik
niet verder verklaren kan

Letters tot woorden geregen worden mij
zomaar aangereikt dan!
Het houdt een mens bescheiden, het gaat
echt niet om een tevoren bedacht plan

Misschien wel een door God gezonden
geest die mij onverwacht helpen wil en kan?

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Iets of iemand geeft de woorden!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.