Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

«»

OP JE TENEN STAAN !!!

OP JE TENEN STAAN !!!

Tot het uiterste,
in gedicht,
over de Schepping
willen gaan !

Voordracht,
in Liefde,
subliem
gebracht !

Het hart
ontroerend
gevuld
uit allemacht !

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »
Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken
Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-06-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dichterbijblij
Actief sinds: 03-12-2019
Informatie bij het gedicht:

Geïnspireerd en opgeschreven 2 juno 2020. Ode aan mijn grote voorbeelden Toon Hermans en voordrachtskunstenaar Albert Vogel (=broer van Ellen Vogel, actrice ); mijn 2-linziel en multitalent had hun zegen ! Op you tube luisteren naar Albert Vogel: Van oude mensen, de dingen die voorbij gaan (L. Couperus, meester schrijver en verteller !).
Facebook


Auteursrechten
Op dit gedicht ‘OP JE TENEN STAAN !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.