INLOGGEN
«»

Ode aan alle dichters

Neen!!!!
geen pluim meer als vroegere jaren
geen potlood noch typemachine
vandaag gebruiken wij de PC
om ons hart te legen
en ons zelve te verklaren
hoe we leven met het leven mee..

Er zijn droeve dichters
verliefde dichters
zelfs dichters met een eeuwige traan
waarvan de tijd is blijven stillestaan
jonge dichters oude dichters
die vandaag op internet staan
vele zonder gelaat...

Met ontelbare woorden
openen we ons dichters hart
het wordt allemaal geschreven
met lippen die vaak beefden
van intens innerlijk verdriet
gedichten omgezet
in poëtische woorden
geschreven met gans ons hart....

toch...
tussen de regels zit vaak verborgen
een lach en een traan
vreugde eenzaamheid en verdriet.....
Anno 2006

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-10-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

William Elskens
Actief sinds: 21-08-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ode aan alle dichters ’ van William Elskens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.