INLOGGEN
«»

het einde blijft voorlopig

twijfel weifel blijf
het stuur uit handen
het verhaal is onvoorspelbaar
het verloop blijft onbepaald
het einde is een horizon
die openblijft die neigt
maar het blijft onbeslist
ik wil besluiteloosheid
als een gave
caleidoscoop van keuzes
het wordt de lezer die beslist
de regisseur van het ooit eindigende verhaal
van de aarde
met zijn allen zijn we lezers
van verhalen die oneindig lijken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-08-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘het einde blijft voorlopig’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.