INLOGGEN
«»

gedichten

ik hou van gedichten
die je op verkeerde benen zetten
je smoel ligt op de grond
je krabt je haren
en leest verder

ik hou van gedichten
met een open einde
de uitkomst blijft ,onzeker
je tracht je eigen einde te bezinnen

ik hou niet zo van klerken
gewapend met tabellen
die je een uitkomst schrijven
die vastligt tot de eeuwigheid
alleen, er is geen eeuwigheid
we zijn tijdelijkheid

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-07-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘gedichten’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.