INLOGGEN
«»

karavanen

het hart ligt op de tong
die talen spreekt
bewaar het oude zeggen
keer het om
pas het in
een nieuwe mond
die zoent en geselt
slaat en zalft
eigen verhalen vertelt
van duizend keer voorheen
de vlam drijft op het water
en likt de lucht
die adem geeft
en leven aan de grond
volg de vele wegen
van verhalen
in lange karavanen
met rovers om de hoek
op snelle paarden

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘karavanen’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.