hermetisch

Geert Messelis

Hermes zit teruggetrokken
stokoud en heel wat ouder
te wachten in een blokhuis
midden de eenzaamheid
van zijn versluierde gedachten
niemand heeft een boodschap
aan zijn boodschappen
die geheel ontbreken
Hermes vindt zijn sleutel niet
om uit te breken
vindt de Hades niet
in oude folianten
de boodschap is gegaan
de boodschapper kan nooit vergaan


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-04-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Geert Messelis (Actief sinds: 26-09-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘hermetisch’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.