INLOGGEN
«»

dicht

je kan het licht niet zoeken
je kan spelen als het licht
een lichtstraal door de wolken
die je met woorden kan bevolken
laat je gaan of bijt je vast
begint het spelen en het zoeken
hoe je het licht kan boeken
in een gedroomd verblijven
met woorden die je overstijgen
het zoeken lang
de uitkomst kort
je brengt de woorden dichter
tot in een gedicht

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-03-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘dicht’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.