INLOGGEN
«»

leegteangst

de horror van het witte blad
het maakt je schrjfblind in de morgen
de leegte trekt en stoot weer af
gevecht om zin de zinloosheid
van iedere inkijk het lijkt
het eerste lijk dat je ooit zag
bewegingloos en blind
en wars van elke zin
mijn woorden zijn vergaan
liggen verspreid
in de hecatomben van dit rijk

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-03-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘leegteangst’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.