breek oude vormen

Geert Messelis

neem de geijkte vormen
in je hand
en gooi ze dan aan scherven
rij niet op enkelspoor
van taal en van gedachten
neem dan de scherven
in je hand
de mallemolen draait en draait
de kleuren duizelen dooreen
de wereld ligt uiteen
in gekke vormen
puzzel de puzzelscherven
niet bijeen
de scherven zullen snijden
snijpunt van pijn en van verlangen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-02-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Geert Messelis (Actief sinds: 26-09-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘breek oude vormen’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.