schijn

Geert Messelis

speel luchtgitaar
het zeggen is verdwenen
lichtjaren ver
in het geheugen
een vale vlek
van een verschroeide sigaret
je weet niet waar
vandaan dat schrijnen kwam
dat aan je heeft gevreten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-01-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Geert Messelis (Actief sinds: 26-09-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘schijn’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.