INLOGGEN
«»

verhaal

het rijm
is al een eeuw
voorbij
alleen goed voor de sint
een pas geboren kind

want de luiken zijn gesloten
en de spiegel is gebroken

we zien nog een scherf
van wat is, geweest is
of zal zijn

we zien niet meer het verhaal
de verhalen zijn voorbij

misschien kunnen we
niet in de ijle virtualiteit
maar rond het vuur
elkaars verhalen delen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-10-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘verhaal’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.