Woorden

Saar

Wezenloze woorden
gebaren de talen
die we voelen
die we spreken

Bespreken en bepraten
de ziel van het leven

Overzien en openbaren
de kunst der communicatie

Bezitten op zich
al het verhaal van menig
ander die maar woordend spreekt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-10-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Saar (Actief sinds: 04-10-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Woorden’ van Saar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.