INLOGGEN
«»

het spel van armoe

altijd wachtend
achter de pc
het spel
is nog niet
uitgespeeld

een slimme zet
als opening
het tegenoffensief
de polemiek
wordt ingezet

verbeten
worden slagen
uitgedeeld
vol passie en
met vuur
het spel van armoe
weer gespeeld

de inzet van vandaag
neem een gedicht
niet goed wel slecht
ten strijde dus
vol heftigheid
voor echte poëzie
is nu geen tijd

dat is de armoe hier
ik wens u veel plezier

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘het spel van armoe’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.