unicum

doorzeiler

nooit deze volgorde van woorden gezien
iets dergelijks in beelden misschien
als reeksen koele sneeuwvlokken
die je naar mijn warmte lokken

versmeltend op hun bestemming
glijden zij zonder remming
tot verdichting die we zoeken
nooit zo beschreven in boeken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

doorzeiler (Actief sinds: 04-04-2015)

Informatie bij het gedicht

7/4/2015

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘unicum’ van doorzeiler zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.