een speelbal voor de wind

wil melker

zinnen zijn me
weer ontschoten
er is iets uit mijn
brein ontsproten dat
ik eventjes niet vat

tussenregels
witten kleuren
vragen laten
meningen vervagen
en de tekst vlakt af

ik schreef
een speelbal
voor de wind
een gedachte nog
die niemand vindt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘een speelbal voor de wind’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.