INLOGGEN
«»

poetische geheimtaal

Waar titels
geboren worden
wolkjesvoordezonoplosser

kiezen wij varianten
op spijkerbroeken
met oranjezomen

we bomen wat af
binnen poetische
geheimtaal

het is allemaal
lucht
in een zucht
voorbij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Lúthien Oronar
Actief sinds: 07-10-2014Informatie bij het gedicht:

(Met dank aan Wil Melker) Auteursrechten
Op dit gedicht ‘poetische geheimtaal’ van Lúthien Oronar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.