INLOGGEN
«»

Een zee aan rust

Gedragen door de zee
Rustiek beleven
Glinsteringen van de zon neem je mee
Het heeft je krachten gegeven

Golvende hartslag
Het gemoedelijke dat er wezen mag
Uitzicht over de duinen
Helmgras op de kruinen

Souplesse in je beweging
Sferen van beleving
Alsof je deint in de golven
De zee met je ogen volgen

Rust heeft je goed gedaan
Je bent even in het water gegaan
Jezelf met vrijheidsgevoel verrijken
Iedere dag het leven ijken

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een zee aan rust’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.