Water speelt

Wolflow

op eigen kracht
hoog vanuit de kajuit
land inzicht na inzicht!
het roer moet om
dat is de enige weg
daar te geraken
waar heden kan zijn
eerlijk verdeeld
nemen stromen
de vaart serieus
dus volg ze nu
in het spel der wat-
er speelt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-02-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Wolflow (Actief sinds: 04-02-2021)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Water speelt’ van Wolflow zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.