INLOGGEN
«»

Strandtent

De zee laat gedachten verteren
Vrije vogels die er het strandleven eren
De zon schijnend boven duinkruinen
Een zeebriesje voelen ze tijdens het struinen

Wolkenpartijen drijven boven zee
Klotsende golven zijn op tournee
Schelpen versieren de kusten
Een zeehond die op een zandplaat uitrustte

Uitwaaien tussen dwarrelend zand
Meeuwen deinen boven het strand
De kust heeft je dag verwend
Een geslaagde dag met chocolademelk in een strandtent

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-11-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Strandtent’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.