INLOGGEN
«»

Somber

Somber
Dichtbij de kustlijn liep ik
op het strand, ik dacht:
"wat is het somber, met
weinig of geen kleur."
Het kan gebeuren, tijdens
mijn wandeling typte ik dit
gedicht.
Kleurloos ging de zon
achter de grijze wolken
onder.
Geef mij maar de
prachtige kleuren van de
mooie zonsondergang.
De hoop heb ik niet
verloren, het zal zeker
weer in orde komen.

Fijne avond allen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-11-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dick Voogd
Actief sinds: 06-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Somber ’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.