INLOGGEN
«»

van a tot zee

als ze

Arriveert
Brult en
Choqueert

Danst ze Een
Fel Gedreven
Hiphopdance

Ik weet dat
haar Jacht Kil
en koud is

Laaiend neemt ze
Mens en muis in
haar kielzog mee

Niets vergetend
draagt ze Organismen
met zich mee

Parels voor de
zwijnen in haar Queeste
zonder eind

Rolt Stroomt Tolt ze
Uitzinnig Vastberaden
in haar vloed

Winden waaien mee
of tegen geen Xenon
is haar onbekend

zij
de IJskoude ijzige
zilte zoute Zee

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-11-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

j.eizo
Actief sinds: 05-05-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘van a tot zee’ van j.eizo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.