INLOGGEN
«»

Rotsen aan zee

De momenten van overzicht
De zee geeft je tegenwicht
Je staat er op een rots
Het gevoel is trots

Je kijkt vooruit
Een golf die voor je voeten stuit
Ze rollen er af en aan
Je laat het begaan

De rotsen aan zee
Het geeft je een stukje bezinning mee
Het bruisende geluid
Rust is hoorbaar als je zelfs je ogen sluit

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-11-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Rotsen aan zee’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.