INLOGGEN
«»

Zee-gemoed

Golven geven vrede
Wanneer jij de drukte hebt vermeden
Blote voeten door het opwarmende zand
Hij gaf je bloemen mee voor in je hand

Je koestert de zachte wind in de duinen
Zo fijn om samen te struinen
Kotters zie je langs de kustlijn gaan
Het zonnetje maakt het aangenaam

Bespeel gedachten met golvenvloed
Bruisende geluiden voor het gemoed
Het zilte water zal over je tenen komen
Zee-gemoed laat samen dromen

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 31-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zee-gemoed’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.