INLOGGEN
«»

Zonsondergang bij zee

Ondergaande zon
Momenten waarvan je genieten kon
Droommomenten voor je ogen
Het gevoel maakt je bewogen

Voel het moment
Door de natuur zo diep verwend
De stilte van de zee
De zonnegloed neem je innerlijk mee

Verstillende vrede
Zonlicht over golven deed haar intrede
Kabbelende kalmering
Kopergloed in avondschemering

Voel gemoedsrust in je komen
De zee laat vredige gedachten binnenstromen
De waardering voor het moment
Zonlicht heeft je gedachten verwend

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zonsondergang bij zee’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.