INLOGGEN
«»

Beleving van de zee

Beleving van de zee

Druk heb je gemeden
Voelt de zee en de kust
Het innerlijk opnieuw bekleden
Er stroomt een golf van rust

Het beste zul je boven water halen
Als je geluiden uit de branding zult vertalen
Een vredige zee redigeert
De rust is teruggekeerd

Berusting
Door het bruisen van de zee
Een natuurlijke beloning
Het maakt gedachten gedwee

Zachtjes bruisen de golven
Tenen worden door zout water bedolven
Een verfrissend gevoel is in je verschenen
Je liep toch op je tenen

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-02-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Beleving van de zee’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.