INLOGGEN
«»

Wandeling

een wandeling
de ongelijke hoogtes
van het strand

lopen we samen
het water in de schoenen
je lacht erom en pakt mijn hand

er is een meeuw
een helder en ver gezicht
de foto’s leggen schoonheid vast

je bent zo mooi...
we blikken terug
je bent zo alles en blij verrast

om kleine attenties
wandelen met een engel
ze leest me, ze leert me

en ik leer en lees haar
en zo
wandelen we de mooiste wandeling

met elkaar..

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-11-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Erna Kagenaar
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Wandeling ’ van Erna Kagenaar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.