INLOGGEN
«»

Zeezicht

In ritmes van vallen en bruisen
Zet de oceaan het denken zacht
En trekt de blik naar vertes
Voorbij een strakke horizon

Gedachtes over wat nog moet
Vervangen door over wat nog kan
Plannen gesmeed, ideeën gedeeld
Een oneindige bron van inspiratie

Tot de zon langzaam verdrinkt
In koud water lijkt weg te smelten
Wordt het denken langzaam dromen
In het schemer van sterrenpracht

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-05-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Wichard de Krijger
Actief sinds: 04-02-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zeezicht’ van Wichard de Krijger zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.