INLOGGEN
«»

Avond aan zee

Ik zet mij neder op de bank,
aan het strand,
en kijk naar de horizon.
Ik bestel koffie en voor Dick bier,
want we zijn nu hier,
om te genieten,
van zee en strand.

De meeuwen vliegen af en aan,
de zon is weg,
we hebben pech,
het is mistig hier.
De rust, het kabelen van de zee,
we zijn zo erg te vree.

Pier 7,
daar moet je wezen.
In de lucht kwetteren mezen.
Voor de kou hoeven we niet te vrezen,
we doen onze jassen aan.

We wandelen weer terug,
en dat doen we erg vlug.
De regen komt eraan,
dan is het met de pret gedaan.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-04-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Coby Leeuwenburgh-kloosterman
Actief sinds: 07-03-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Avond aan zee’ van Coby Leeuwenburgh-kloosterman zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.