INLOGGEN
«»

ze golfde verlangen

we namen de zee
ze golfde verlangen in
het grijzige groen onder een
hemel met wolken behangen

ze krulde haar passie
in bulderend wit
ze schuimde naar voeten
bracht vochtig haar groeten

je zocht in de schelpen
het blauw van je ogen
het spikkeltje bruin deed
je in wonderen geloven

je kijkt naar je kind
dat stil zit aan strand
overweldigd door zand
en een emmertje dromen

het vormt met
de hand zachte lijnen
die in wind en het water
later weer zullen verdwijnen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘ze golfde verlangen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.