Loods

Pastor

O ja ik heb alle
wereldzeeën bevaren
met mijn grote schip
zei de kapitein
zonder eigenwaan

maar kijk eens
naar wat er
voor me uit vaart
bij dat scheepje
voel ik me zo klein

het behoedt mij
voor gevaren
zonder mijn loods
zou ik in dit riviertje
al vergaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Pastor (Actief sinds: 01-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Loods’ van Pastor zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.