Mandala's met een zwarte achtergrond

Dakoyria

Mijn vingers die van louter plezier jeuken
en trillen... Het is dan ook om te gaan gillen
bij weer eens een vondst van een Mandala-
kleurboek!

Ik was er kennelijk onbewust al wel naar op
zoek Als vanouds weer in te kleuren naar eigen
smaak De omgeving is zwart dit keer, dat gebeurt
niet zo vaak...

Het dient om een te drukke geest wat te ontlasten;
voorstellingen die wel zo goed daarbij pasten!
Nu nog het doelbewust resrveren van de
benodigde tijd Een slokje en een muziekje erbij...

De uitgetrokken tijd die aldus razendsnel verglijdt.

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-03-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mandala's met een zwarte achtergrond’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.