Publiek geheim

Valentijn

Ik heb je eenmaal gezien
Wandelend in een publiek geheim
Zonder dat ik wist wie je was
waar je heen ging, waar je vandaan kwam
Hoe je stem klonk in de nacht

Waar ben je morgen in het vroege uur
Er staat geen informatie op het bord
Geen sneeuw die jouw voetstap heeft bewaard
De tunnel die jouw lichaam heeft gemaakt
Is door een lichte zijwind vermorst

Misschien kruist mijn weg ooit jouw schreden
In een onvoltooid toekomstig verleden

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-02-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Valentijn (Actief sinds: 28-12-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Publiek geheim’ van Valentijn zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.