Waar wij zijn

Paul Duyvesteyn

Waar bomen schuilen en regens rust vinden
Daar schittert zon door voorjaarsgebladerte
Waar winden willen rusten en vogels schuilen
Daar barst aarde open van nieuw levenslust

Waar berken buigen en manen terrein verliezen
Daar straalt ochtendschemering
Waar misten buigen en vroege daglichten stralen
Daar komt adem van mensen samen


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-02-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Paul Duyvesteyn (Actief sinds: 11-03-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Waar wij zijn’ van Paul Duyvesteyn zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.