INLOGGEN
«»

Innerlijke en uiterlijke verandering

Door het ouder worden en verdere innerlijke groei
geeft het ingrijpende veranderingen vrijwel vanzelf
Je bent zelf bepaald niet alleen een elf en
bepaalde relaties staan je inmiddels meer dan tegen

Je kapt er nu mee na overweging, meer dan terdege!
Je voelt je opeens zo eenzaam en alleen staan,
maar dat hoort erbij en is wat het nu eenmaal is...
Je neemt afscheid van ingesleten gewoonten en


personen omdat zij je niet meer passen, het tijd voor iets
heel anders is... Vreemd genoeg toch ook een gemis.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-09-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Innerlijke en uiterlijke verandering’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.