INLOGGEN
«»

Die allerlaatste "move"

De allerlaatste "move" heb ik nog gemaakt;
die leidde uiteindelijk tot nog meer haat
Voor mijn eigen gevoel was ik hoogst neutraal
gebleven Maar meer dan verpest is nu de hele
boel

Klaar, fini, einde van dit tragische verhaal
Stiekem hoopte ik op een andere uitslag,
wij beiden centraal, eindelijk! Na talloze
jaren van verbaal geweld, dit resultaat.....

Echt doordringen dat het volstrekt niet doet
Ik accepteer maar gelaten omdat ik wel
moet! Beiderzijds onbegrip en geen tot weinig
inlevingsvermogen

Wat ons alleen nog bindt is boosheid en verdriet
waarop we slechts volkomen stuurloos, nog wat
kunnen bogen.

Dakoyria, 2021.


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Die allerlaatste "move"’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.