INLOGGEN
«»

Wirwar

WIRWAR

Een hoofd vol woorden
Woorden zijn mooi
Woorden kunnen zingen

Schapenvacht
Brandslang
Kruiswoordpuzzel

Warboel
Wirwar
Zonder samenhang

Ontzetting
Mededogen
Ontsteltenis

Gezicht
Huid als perkament
Inkt stroomt uit ogen

Ziel
Weegschaal
Lotsbestemming

Appelgaard
Aardbeving
Dood

Wat je nooit hebt geweten
Kun je niet vergeten
Ik ben blanco

Een warwir
Een boelwar
Een verdomde janboel

De wereld op zijn kop
Alles stroomt en stokt
Komt weer op gang

Een blik
Een vergezicht
Een blinde vlek

Zout in de wonden
Bitter de smaak
Zoet de wraak

Wat als telt niet
Daar doe ik niet aan
Zinloze bezigheid

Ik zie niks meer
Maar jij ziet
Meer dan ik

Ik wil niks meer
Maar jij wilt
Meer dan ik

Ik ben niks
En jij bent
Net als ik

Graancirkels
Complottheorieën
Gebakken lucht

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Vincent Oostrijck
Actief sinds: 20-08-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Wirwar’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.