INLOGGEN
«»

Schout bij nacht

Mist trekt weg over het verlaten land
Het zicht op belevenisnatuur verdwenen
Het maanlicht met nevels omwonden
De dag in de nacht verstreken

Stilte in het zand
Waar voetstappen werden geboren
De wind nam
En engelen verdwenen

De sterren van de nacht verlaten
Het verdween als een schout bij nacht
De zon in jou verscheen
Je wereld lachte

Roel van EkerisĀ©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Schout bij nacht’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.