INLOGGEN
«»

Die positieve herinnering...

Dit is wat een positieve herinnering met je doet:
Je maakt die naar believen groter en mooier.....
Hij past nog maar nauwelijks in je gemoed!

De gebraden duiven vliegen je al in de mond en
dat niet alleen, ook het recht erop dat je zelf
dan vond

De herinnering, omlijst met een beeldschoon
gouden frame, zoals bij een razend knap geschilderd
schilderij

Je kunt vrijwel niet zonder, bij tijd en wijle maakt die
je opnieuw ziels- en zielsblij!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Die positieve herinnering...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.