INLOGGEN
«»

Atarxia

Gedempte lichten, in een bekende straat.
Bang om gezien te worden,
maar zelf de eerste die het ziet.

Een gezicht dat je haat, maar vroeger zo goddelijk was.
Wellicht toch verklaart, waarom je vroeger zo eenzaam was.
En daarna, de gifbeker in je eentje leeg giet.

En na eeuwen oude vragen,
Waarin het eeuwenoude verraad,
zich einidigt in een staat, genaamd Atarxia.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-11-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Klinkerspaan
Actief sinds: 28-11-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Atarxia’ van Klinkerspaan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.